Bedrijfsvideo


#Real Estate

Neem een kijkje achter de poorten van deze villa aan de Eeuwigelaan 60 in Bergen. De meest prestigieuze laan van Bergen ligt aan de duinen, 3 minuten van het strand en maar 3 minuten van het centrum van Bergen.

#BMW

BMW Schadeherstel. De plek om jouw prachtige BMW te laten herstellen. Door middel van de beste apparatuur en de juiste mensen die over alle kennis beschikken voor jouw BMW is dit de beste keuze!

#BAS TRUCKS

Europe’s largest used truck and trailer dealer! Since BAS Trucks was founded in 1990, we are doing business with customers in over 100 countries worldwide. We have many years of used truck and trailer experience.

#Hotel Zeezicht

Hotel Zeezicht op Vlieland. Dichtbij de boot, geweldige sfeer, gratis fiets en prachtige kamers. Kom je een keer op Vlieland. Een echte aanrader! Daarnaast verzorgt Hotel Zeezicht ook geweldige uitjes zoals Zeehondentochten, Fietstochten en nog veel meer!

#TUINCENTRUM

Welkom bij Van der Spek in Zevenhuizen! Wij zijn een unieke alles-in-één combinatie van een smakelijke verswinkel en een bloeiend tuincentrum. In ons voordeeltuincentrum vindt u een uitgebreid assortiment tuin- en kamerplanten, tuinmeubilair en decoratieartikelen.

#Taartenfabriek

Gek op taarten én op bijzondere mensen! Dat is de Bijzondere Taarten Fabriek. Waarom bijzonder? Nou, wij werken met hele bijzondere mensen. Mensen die een plek verdienen op de arbeidsmarkt en die wij graag begeleiden in hun ontwikkeling. Onze missie: dat je hun passie, plezier en liefde proeft.

Dit is een impressie van de bedrijfsvideo’s die ik de laatste tijd heb gerealiseerd. Vanwege privacy redenen kan ik helaas niet alle bedrijfsvideo’s delen. Heb ik je kunnen overtuigen voor een gesprek? Neem dan gelijk contact op!