Mijn verhaal


Ik ben Jari Ott, de oprichter van More Than A Video. Ik ben geboren in Heemskerk en opgegroeid in Uitgeest. Dichtbij de kust van Noord Holland. Momenteel studeer ik aan de IVA Driebergen: HBO Business Management. Mijn eigen bedrijf hebben was mijn grote droom. Maar wat voor bedrijf?

Mijn verhaal

In de zomer van 2016 heb ik samen met een vriend de strandhuizen, aan de kust van Castricum, met een drone video en 360 ° foto’s in beeld gebracht. Hier wilde ik meer van leren. Hier wilde ik beter in worden. Ik begon als hobbyist te vliegen. Na de zomer was de start van mijn eigen bedrijf een feit.

 

Mijn passie voor het maken van video’s combineer ik nu met het ondernemerschap. Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van websites. Mijn eerste website ben je nu aan het bekijken!

 

Inmiddels heb ik vele opdrachten mogen uitvoeren voor bouwbedrijven, makelaars, strandpaviljoenen, particulieren, vrachtwagenhandelaren en transportbedrijven. Niet alle projecten staan op mijn website. Voor een impressie kan je kijken op mijn projecten pagina.

 

Als je interesse hebt voor mijn werk, dan spreek ik je graag. Het lijkt mij leuk om samen met jou te kijken naar de meest passende manier om je woning, bedrijf of evenement in beeld te brengen.

 

Tot snel!

 

More Than A Video

Overtuigd dat ik de juiste persoon ben om mee samen te werken? Neem dan gelijk contact met mij op!